Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2011/9

УГОП становить небезпеку

17 січня 2011 р.

Під час експлуатації газових опалювальних печей обладнаних газопальниковими пристроями УГОП (в т.ч. виробництва ТОВ «ПРІС» (м.Луганськ)), в Україні протягом 2010 року сталося 7 нещасних випадків, внаслідок яких постраждало 16 осіб, 12 з них смертельно.

За висновками технічних розслідувань встановлено, що основною причиною нещасних випадків є несправність автоматики безпеки газопальникових пристроїв УГОП.

Враховуючи вище перелічені факти, ВАТ «Кіровоградгаз» протягом І кварталу 2011 року проводить планово-технічного обслуговування газопальникових пристроїв УГОП усіх марок, які встановлені у споживачів природного газу.

При виявленні газопальникових пристроїв УГОП з непрацюючою автоматика безпеки, працівники ВАТ «Кіровоградгаз», проводять відключення даних пристроїв від системи газопостачання, які є непридатними до подальшої експлуатації і небезпечними.

ВАТ «Кіровоградгаз» рекомендує споживачам, у кого встановлені дані пристрої, замінити непридатні та застарілі УГОПи на сучасні газові прилади з сучасною автоматикою безпеки типу «конвектор».

За довідками, просимо звертатися за адресою вул. Володарського, 67 каб. 103 «Єдине вікно», тел. 22-86-83, 56-93-45.