Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2013/65

Аварійна ситуація по вул. Володимирівський в місті Кіровоград

4 березня 2013 р.

При виконанні робіт з технічного обслуговування газових мереж в мікрорайоні Новомиколаївка, працівниками ВАТ «Кіровоградгаз» було виявлено небезпечну концентрацію природного газу біля житлового будинку по вул.Володимирівській. За допомогою сучасних приладів по виявленню витоків газу було встановлено фактичне місце знаходження джерела небезпечної концентрації газу. Після проведення земляних робіт було виявлено, що витік газу стався внаслідок розриву зварного стику на газопроводі низького тиску Ду57мм.

В результаті оперативних дій аварійно – диспетчерської служби та служби експлуатації підземних газопроводів ВАТ «Кіровоградгаз» було проведено роботу по недопущенню попадання газу в житлові будинки та ліквідації виявленого витоку газу.

Провівши аналіз даної ситуації, спеціалісти ВАТ «Кіровоградгаз» дійшли висновку, що пошкодження газопроводу виникло внаслідок зміщення ґрунту під час його замерзання та послідуючого розтавання.

Для запобігання виникнення аварійних ситуацій, що можуть призвести до нещасних випадків (вибухи, пожежі) просимо Вас при виявленні запаху газу негайно повідомити ВАТ "Кіровоградгаз" за телефонами:

  • 104 – аварійно-диспетчерська служба;
  • 56-32-37, 56-31-67 – служба експлуатації підземних газопроводів.

Адміністрація ВАТ "Кіровоградгаз"