Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2013/73

Встановлення газових лічильників

27 серпня 2013 р.

     Триває робота ВАТ “Кіровоградгаз” щодо централізованого встановлення побутових газових лічильників у квартирах та приватних будинках, де газ використовується для опалення, приготування їжі та підігріву води. Так, станом на 01 серпня 2013 року за сім місяців поточного року встановлено більше 2500 лічильників, а до кінця 2013 року планується встановити ще 6000. Якщо ж розглянути ситуацію вцілому по області, то майже 206 тис. об`єктів газоспоживання оснащені приладами обліку природного газу, що становить 84% споживачів.
     Нагадаємо, що згідно Закону України “Про забезпечення комерційного обліку природного газу” від 16.06.2011 року, дана послуга надається за рахунок ВАТ “Кіровоградгаз” і включає в себе роботи по встановленню лічильника газу (прокладання газопроводу, монтаж лічильника, крану, фільтру) та затратні матеріали, обсяги яких чітко означено в кількісному виразі. А саме: лічильник газу, кран газовий, фільтр, труба газопровідна, відводи, контргайки, різьби, кріплення, зварювальні та пакувальні матеріали.
     Додаткові роботи (заміна кранів на опусках до газового обладнання, заміна гумовотканинних рукавів) проводяться за рахунок споживача.

    Для встановлення лічильника газу звертайтесь за адресою м.Кіровоград, вул.Повітрянофлотська, 42, каб.8, тел. (0522) 56-13-53 або до Управління експлуатації газового господарства, яке обслуговує Ваш населений пункт.