Інформація про товариство Оперативна інформація  

Відновлено пошкоджений газопровід у м.Бобринець

27 вересня 2014 р.


У середу, 24 вересня 2014 року, негода наробила лиха на території Кіровоградської області. 
Так, через сильні пориви вітру було пошкоджено наземний газопровід середнього тиску у м.Бобринець, в результаті чого майже 3600 абонентів залишилися без газу.
Працівники Бобринецького УЕГГ оперативно усунули витік газу та почали ремонтні роботи газопроводу. Для швидкого проведення відновлювальних робіт залучилися також і працівники МНС міста та бригади газової служби  інших районних центрів — Компаніївки, Долинської та Головного управління ВАТ “Кіровоградгаз” м.Кіровограда. 
У зв`язку з ситуацією, що склалася в місті, в райдержадміністрації була скликана термінова нарада, на якій були обговорені усі необхідні заходи щодо ліквідації пошкодження газопроводу та план дій по відновленню газопостачання міста. Проведено інформаційно-роз`яснювальну роботу  серед населення про правила безпеки та поводження у данній ситуації. 
Удар стихії прийшовся на час завершального етапу підготовки планових ремонтних робіт системи газопостачання міста, які мали відбутися 29 вересня 2014 року. Тому в оперативному порядку були внесені зміни до плану ремонтних робіт та об`єднані з відновлювальними роботами пошкодженого газопроводу. 
Завдяки професіоналізму та взаємодії як працівників ВАТ “Кіровоградгаз”, так і працівників МНС міста, а також чіткій координаційній роботі міського голови Кравченка Л.Г., вже о шостій годині ранку 25 вересня 2014 року газопровід був відновлений. Газовики приступили до виконання планових ремонтних робіт. Близько 16 години розпочато заповнення газом системи газопостачання м.Бобринець. В першу чергу відновлено газопостачання хлібопекарні.
Сильні пориви вітру також завдали пошкодження і будівлям міста, в тому числі адміністративній будівлі, виробничій базі та спецтранспорту Бобринецького УЕГГ. Наразі відновлювальні роботи тривають.