Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2017/194

ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» ставить під загрозу проходження опалювального сезону в Кропивницькому

26 жовтня 2017 р.

     Станом на 26 жовтня сума заборгованості виробника тепла ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» перед постачальником газу НАК «Нафтогаз України» перевищує 149 млн грн, в тому числі за опалювальний сезон 2016-2017рр. – понад 48 млн грн.
     Відповідно, НАК «Нафтогаз України» не надав виробнику тепла номінації на необхідні обсяги газу через неврегульовану заборгованість.
    Посадові особи ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» розпочали самовільний відбір при-родного газу з розподільних мереж ВАТ «Кіровоградгаз». У відповідності до вимог діючого законодавства, за весь обсяг несанкціоновано відібраного газу ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» має заплатити за ціною, що вдвічі перевищує вартість газу для тепловиробників, які виробляють тепло.
     Про обставину заборгованості ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» не проінформувало у засобах масової інформації.
Починаючи з квітня 2017р. ВАТ «Кіровоградгаз» неодноразово зверталось до керівництва ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» з пропозиціями завчасно врегулювати всі питання з Нафтогазом  до початку нового опалювального сезону. (Сканкопії листів додаються). 
     Всі підприємства ТКЕ Кіровоградської області працюють в однаково важких умовах. Але навіть за наявності боргів перед НАК «Нафтогаз України» відповідальні керівники цих підприємств вчасно врегулювали питання погашення заборгованості, отримали необхідні номінації.
 
 
Адміністрація ВАТ "Кіровоградгаз"