Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2018/222

ВАТ «Кіровоградгаз» пропонує економити на опаленні

17 квітня 2018 р.

 У Кіровоградській області після закінчення опалювального сезону продовжилася дія програми, що стартувала в минулому році і носить назву «Доступне тепло». Про її особливості та переваги для громадян-учасників розповів комерційний директор ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Іваницький:

- Ми пропонуємо населенню економити на використанні газу і, відповідно, на опаленні. Справа в тому, що у багатьох будинках використовуються застарілі газові котли та системи опалення. Котли, яким понад 10 років, не можуть вважатися енергоефективними. Варто замінити їх на сучасні.

Завдяки заміні систем опалення споживачі зможуть зменшити споживання газу і, відповідно, свої комунальні витрати, а також забезпечити комфортніші умови у власних оселях. Застарілі газові котли – це обладнання, яке має низький ККД. Сучасне обладнання дозволяє отримати коефіцієнт корисної дії понад 90%. Ми розуміємо, що при застарілому обладнанні 30-40% газу спалюється марно, не даючи позитивного ефекту.

З метою виправити ситуацію ми пропонуємо поміняти котел за програмою «Доступне тепло» з можливістю компенсації до 35% затрачених коштів. Замість старого обладнання домоволодіння буде оснащене продукцією провідних виробників - котлами, що мають високий ККД, відомих і перевірених брендів.

Для участі у програмі споживачу достатньо подати заяву, а фахівці «Кіровоградгазу» оформлять технічну документацію, обстежать приміщення та забезпечать монтаж котлів і сучасних газових лічильників у комплексі із системою опалення.

Ми закликаємо вже зараз подумати про наступний опалювальний сезон: замінити газове обладнання, щоб згодом економити гроші. Повірте, позитивний ефект очевидний. Це можуть підтвердити сотні учасників програми «Доступне тепло», які скористалися нашою програмою і оцінили її переваги.

Олександр Іваницький зауважив, що з додатковими питаннями щодо участі у програмі можна звертатися до call-центру ВАТ «Кіровоградгаз» за номерами телефонів: 0522-30-15-30, 0522-30-51-41, 050-343-44-55, 067-515-11-99.