Інформація про товариство :: Оперативна інформація
http://new.kirgas.com/news/?2019/260

«104»: підведено підсумки змагань колективів АДС

9 жовтня 2019 р.

 «104»: підведено підсумки змагань колективів АДС

Змагання колективів АДС

Після п’ятирічної перерви «Кіровоградгаз» знову провів змагання колективів (бригад) аварійно-диспетчерських служб. У дводенній програмі були тести на теоретичні та практичні знання. У заході взяли участь всі АДС, що працюють на території Кіровоградської області.

Змагання колективів АДС

Даючи старт змаганням, голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий наголосив на важливості традиційності проведення подібних заходів:

- Ми повинні відродити традицію проведення змагань. Адже вони мобілізують бригади АДС, згуртовують колективи, демонструють майстерність членів команд. Ви – наші передові загони, які завжди повинні бути у гарній формі. За підсумками змагань буде зроблено серйозний аналіз, який дозволить нам покращити роботу аварійно-диспетчерських служб.

Змагання колективів АДС

Огляд-конкурс складався з етапів: теоретична підготовка членів команд, технічний стан автомобілів АДС та їхнє оснащення, оснащення бригад технічною документацією, одягання протигазу на час, надання першої медичної допомоги, практичні дії по пуску ШРП, практичні дії по гасінню пожежі.

Змагання колективів АДС

На кожному етапі змагань працювали судді. Не дивлячись на те, що вони – співробітники ВАТ «Кіровоградгаз», суддівство було об’єктивним і неупередженим. Підсумувавши результати, колегією суддів було визначено переможців.

Змагання колективів АДС

Перше місце в загально-командному заліку огляду-конкурсу бригад АДС ВАТ «Кіровоградгаз» посіла команда АДС Олександрівського УЕГГ. Друге місце – команда Світловодського УЕГГ. Третє – Олександрійського.

Змагання колективів АДС

Окремо були визначені кращі майстри, диспетчери, слюсарі та водії. Особисті нагороди отримали: майстер АДС міста Кропивницького Світлана Ліщук, диспетчер Знам’янського УЕГГ Альбіна Шварко, слюсар Новомиргородської дільниці Маловисківського УЕГГ Сергій Бурлака, водій Новоархангельської дільниці Маловисківського УЕГГ Володимир Клименко.

Змагання колективів АДС

Визначення кращих у огляді-конкурсі – умовне. Як завжди, споживачам газу можна розраховувати на кваліфіковану та оперативну допомогу всіх аварійно-диспетчерських служб ВАТ «Кіровоградгаз».

Змагання колективів АДС



Прес-служба ВАТ «Кіровоградгаз»