Інформація про товариство Оперативна інформація  

Підготовка до опалювального сезону триває

23 вересня 2013 р.

ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ ТРИВАЄ
     Тривають роботи ВАТ “Кіровоградгаз” з підготовки до осінньо-зимового періоду. І наступним етапом цих робіт був комплекс заходів по перевірці та технічному обслуговуванню газових мереж с.Аджамка та с.Красний Яр. Цей етап був досить об`ємним і включав у себе:
- зварювальні роботи з обрізки газопроводу середнього тиску до старої котельні с.Красний Яр та обрізка штуцерів на газопроводах-вводах середнього тиску в с.Аджамка;
- ремонт вхідних та вихідних вимикаючих пристроїв, ізолюючих фланцевих з`єднань на ГРП;
- продувка газом відключених ділянок газопроводів;
- зварювальні роботи по заміні корозійних участків газопроводів;
- технічне обслуговування всіх газових приладів.
      Під час комплексного обстеження газової мережі була використана лабораторія для огляду та тестування газових мереж Digitec Inspecta. Призначенням даної лабораторії є здійснення огляду газопроводу з автомобіля, який рухається над трубопроводом з метаном, що знаходиться під землею. Завдяки даному технічному оснащенню виявлено 3 місця витоку газу. Для їх усунення відразу ж були проведені усі необхідні земелтні та ремонтно-профілактичні роботи.
      Після завершення всіх необхідних робіт відбулося відновлення газопостачання до 1024 абонентів у с.Аджамка та 255 абонентів по с.Красний Яр.

          У свою чергу ВАТ “Кіровоградгаз” нагадує про обережність поводження з природнім газом, адже така легковажність може коштувати життя Вам і Вашим рідним. Тому у випадку, якщо Ви відчули запах газу або відбувся його витік, повідомте про це аварійно-диспетчерську службу ВАТ “Кіровоградгаз” за телефоном 104.