Інформація про товариство Оперативна інформація  

Щодо поведення аварійно-відновлюваних робіт на газопроводах середнього тиску по мікрорайону Нова Балашівка

6 жовтня 2016 р.

     03.10.2016  р. працівниками ВАТ «Кіровоградгаз» було припинено газопостачання мікрорайону Нова Балашівка у м. Кропивницький  у зв’язку із проведенням аварійно-відновлювальних робіт на газопроводах середнього тиску по мікрорайону Нова Балашівка.
     Після виконання  робіт достроково 5.10.2016р. (план з 8.00   6.10.2016р.) ВАТ«Кіровоградгаз» було розпочато роботи з відновлення газопостачання багатоповерхових житлових будинків по вул. Кременчуцькій у м. Кропивницькому. Під час відновлювальних роботи з газопостачання житлових будинків передбачено проведення  контрольної опресовки (випробування на щільність) газових розподільчих мереж мікрорайону. При виконанні вищезазначених робіт спостерігалося значне падіння тиску в мережах по вул.Київській та І Залізничній, що перевищило допустимі норми, тому виконання пуску газу стало неможливим. Основною причиною падіння тиску є те, що не всі мешканці житлових будинків надали доступ працівникам ВАТ «Кіровоградгаз» для проведення технічного обслуговування систем газопостачання житлових будинків.
     Роботи з технічного обслуговування систем газопостачання  житлових будинків мікрорайону  Балашівка проводяться  з   3.10.2016р. цілодобово.
     Враховуючи вищезазначені обставини, з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, пуск газу до житлових будинків приватного сектору мкр. Балашівка у м. Кропивницький  затримується.
     Для оперативного відновлення газопостачання мікрорайону Балашівка просимо надати доступ працівникам ВАТ "Кіровоградгаз" до газових мереж та приладів, які знаходяться на території Вашого домоволодіння.

     За довідками звертайтесь за телефонами: 56-93-45,30-15-30 та 104.

Інженерно-експлуатаційний департамент ВАТ "Кіровоградгаз"