Інформація про товариство Оперативна інформація  

Договір про сервісне обслуговування газового обладнання – запорука безпеки та комфорту

11 травня 2018 р.

 Майже всі знають про те, що краще попередити проблему, ніж потім її вирішувати. Але, на жаль, не всі використовують свої знання. Це стосується, зокрема, утримання та обслуговування газових котлів. Дуже часто газове обладнання підводить власників раптово, у невідповідний момент - наприклад, в опалювальний період. У цьому випадку одночасно виникає кілька проблем: відсутність тепла в приміщенні, пошук майстра по ремонту і дорожнеча цього ремонту.

Газовий котел – пристрій складний, адже він працює одночасно з газом і електрикою. Регулярне сервісне обслуговування котла, перевірка його на безвідмовну роботу забезпечує безпеку людей. Тільки фахівець вміє і має право перевіряти цілісність приладу, регулювати бойлер гарячого водопостачання, чистити камеру згоряння і канали підведення і відведення газу, перевіряти електроніку, склад газу в камері згоряння, справність автоматів, цілісність газопроводу, герметичність відсічного клапана, а також димар на предмет забруднення. Все перераховане відповідально і професійно виконують фахівці ВАТ "Кіровоградгаз".

Старший майстер сервісного відділу ВАТ "Кіровоградгаз" Кирило Степанов розповів про умови співпраці з населенням в плані сервісного обслуговування газових котлів і пояснив особливості та важливість цієї роботи.

- Відсотків п`ятдесят наших абонентів не уклали договори про сервісне обслуговування газових котлів. Вони звертаються за допомогою, коли вже щось сталося з обладнанням, і найчастіше звертаються до приватників, які далеко не завжди гарантують безпеку подальшої роботи котла.

Укладений з нами договір - це страхування на рік. Наші фахівці приїдуть за викликом, коли виникла проблема, і навіть коли є якісь сумніви з приводу роботи котла. Ми працюємо з усім сертифікованим обладнанням, яке є в Україні. Якщо потрібна заміна запчастини, ми безпосередньо виходимо на завод-виробник котла, з яким у нас є договір.
Наші фахівці регулярно підвищують свою кваліфікацію, їздять на навчання, отримують сертифікати. У нас є майстри, які займаються імпортними котлами, і є ті, які обслуговують котли старого зразка. Загалом, "Кіровоградгаз" пропонує весь комплекс послуг по сервісному обслуговуванню побутового газового обладнання.

Ми пропонуємо кілька шляхів укладення договору з нашими фахівцями: звернутися в 203-й кабінет центрального офісу "Кіровоградгазу" (м.Кропивницький вул. А.Тарковського (колишня Володарського) 67), або в абонвідділ "Центр-газ" (вул. Євгена Чикаленка (колишня вул.Мєдвєдєва), 1 А (1-й поверх бізнес-центру "Червона Зірка"), звернутися до менеджера по сервісному обслуговуванню, або зателефонувати в контакт-центр "Кіровоградгазу" (0522-30 -15-30, 0522-30-51-41, 050-343-44-55, 067-515-11-99), або зателефонувати безпосередньо в наш відділ за номером 050-487-87-72 , 24-97-40.

Як правило, ми перевіряємо котли влітку, щоб підготувати обладнання до наступного опалювального періоду. Тож закликаю усіх не зволікати і подбати про безпеку та комфорт своїх осель вже сьогодні.