Інформація про товариство Оперативна інформація  

Підготовка до опалювального сезону

9 червня 2013 р.


    У квітні закінчився опалювальний сезон. Але для підриємств, які відповідають за тепло у наших будинках, це час підготовки до наступного опалювального сезону. І цей період є не менш об`ємним, важливим і відповідальним. Адже від етапу підготовки до опалювального сезону також залежить наскільки тепло і комфортно буде у наших будинках в холодну пору року.
     Тому, щойно закінився опалювальний сезон, ВАТ “Кіровоградгаз” в особі Знам`янського та Олександрійського УЕГГ одразу ж взявся за підготовку до наступної зими. Об`єм необхідних робіт був досить великим — заміни засувок в газових колодязях, на надземних газопроводах, виконання планово-технічного обслуговування внутрішньобудинкового газового обладнання тощо.
     Задля безпеки населення і працівників, які виконують дані роботи, ремонтно-профілактичні роботи газової мережі вимагають відсутність газу по всій газовій мережі. А це означає, що необхідно припинити постачання газу як для населення, так і для промислових підприємств. Та й залишити всіх без газу на тривалий час теж неможливо. Тому підготування до проведенння ремонтно-профілактичних робіт почалися задовго до цього. 
     Перш за все відбулося погодження графіку припинення постачання газу з головами міських рад, міських і районих держадміністрацій, сільських рад. І згідно цього графіку припинити постачання газу можна було не більш як на 3 дні, 14-17 травня 2013 року у м.Знам`янка та 28-30 травня у м.Олександрія. Також провелася широка інформаційна робота серед населення (повідомлення в місцевих газетах, на радіо та телебаченню, об`яви на під`їздах багатоповерхових будинків тощо) та керівників промислових підприємств (листи, телефонограми). 
     Незважаючи на великий об`єм робіт і короткі строки, всі поставлені задачі були виконані вчасно завдяки злагодженим діям робітників ВАТ “Кіровоградгаз”. І в обумовлений термін відбулося поновлення постачання газу для усіх споживачів блакитного палива.
     Після завершення ремонтно-профілактичних робіт на ім`я начальників управлінь надійшли листи з подяками і вдячністю за якісно і вчасно виконану роботу як від керівників районів, так і від жителів міст. В них також був відмічений і високий професіоналізм спеціалістів ВАТ “Кіровоградгаз”.
     У свою чергу ВАТ “Кіровоградгаз” нагадує про обережність поводження з природнім газом, адже така легковажність може коштувати життя Вам і Вашим рідним. Тому у випадку, якщо Ви відчули запах газу або відбувся його витік, повідомте про це аварійно-диспетчерську службу ВАТ “Кіровоградгаз” за телефоном 104.