Інформація про товариство Оперативна інформація  

Скраплений газ для населення

7 листопада 2013 р.

За встановленим порядком, закупівлю скрапленого газу для побутових потреб населення ВАТ "Кіровоградгаз" здійснювало тільки на щомісячних загальноукраїнських спеціалізованих аукціонах. Через дефіцит газу на аукціонах ВАТ "Кіровоградгаз" не має можливості закуповувати газ в тих об`ємах, які б задовольнили потреби населення Кіровоградської області, в наслідок чого виникають перебої в газопостачанні. Спеціалізований аукціон на жовтень - листопад місяць не проводився, тому на даний час населення області залишається без скрапленого газу.

Обсяг закупленого газу з січня по жовтень 2013 року склав 826 тонн при потребі 1870 тонн на область, фактично отримано 804,270 тонн. В середньому на одну газобалонну установку отримано 5,79 кг (норма наповнення балону 50 л - 21 кг). За аналогічний період 2012 року в середньому на одну ГБУ отримано 13,63 кг.

В період з січня по жовтень по Кіровоградській області реалізовано населенню скрапленого газу для побутових потреб 802,579 тонн.

По мірі збільшення обсягів скрапленого газу, що виділяється на спеціалізованих аукціонах для населення, всі абоненти, поступово будуть забезпечені скрапленим газом.