Інформація про товариство Оперативна інформація  

У ВАТ «Кіровоградгаз» створено Центральний антикризовий енергетичний штаб

13 серпня 2014 р.

З 12 серпня 2014 року розпочав центральний антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування ВАТ «Кіровоградгаз». Головний координаційний центр штабу розташований в центральному офісі Товариства за адресою м.Кіровоград, вул. Арсенія Тарковського, 67. Штаби оперативного реагування розпочали свою роботу в районних управліннях та дільницях газового господарства.

Основним завданням штабів є забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Кіровоградської області в опалювальний період 2014/2015 років. Робота оперативних штабів спрямована на захист прав споживачів природного газу, консультації по підключенню опалювального обладнання, прийняття оперативних рішень у разі виникнення нестандартних та непередбачуваних ситуацій в газорозподільній мережах.

Члени штабу будуть постійно здійснювати контроль за виконанням робіт з усунення аварійних ситуацій на газових мережах, видачею технічних умов, реалізацією проектів по переведенню з газового опалення на інші альтернативні джерела тепла тощо.

Антикризовий штаб працює цілодобово та без вихідних. Про виникнення надзвичайної ситуації споживачі природного газу області можуть повідомити в центральну диспетчерську службу за телефоном (0522) 22-64-98, на аварійно-диспетчерську службу за телефоном 104, до контакт-центру за телефоном (0522)30-15-30, (0522)30-51-41.