Інформація про товариство Оперативна інформація  

Увага! Змінилась адреса абонентного відділу!

27 травня 2016 р.

Повідомляємо, що з 30 травня 2016 року обслуговування побутових споживачів м.Кіровограда та Кіровоградського району буде проводитись в новому Центрі обслуговування споживачів, що розташований за адресою м.Кіровоград, вул. Євгена Чикаленка (колишня вул.Мєдвєдєва), 1 А (1-й поверх бізнес-центру "Червона Зірка").

Центр обслуговування споживачів розташований в двох просторих залах площею 250 кв.м, обладнаних кондиціонерами. В Центрі обслуговування споживачів можна провести звіряння розрахунків, отримати нову абонентну книжку, укласти договір, зареєструвати пільги та отримати консультацію з питань газопостачання.

Найближчим часом в Центрі обслуговування споживачів буде встановлений термінал самообслуговування Приватбанку, а також система електронного адміністрування черги.

Графік роботи Центру обслуговування споживачів тимчасовий, повязаний з великою кількістю звернень: з понеділка по четвер з 7.00 до 18.00, в п’ятницю - з 7.00 до 16.00, в суботу - з 8.00 до 16.00.

Мешканців вулиць Пацаєва, Попова, Генерала Жадова, Героїв України, Юрія Коваленка (колишня вул. маршала Конєва) запрошуємо відвідати пункт обслуговування, який також запрацює з 30 травня 2016 року в приміщенні відділення Приватбанку за адресою вул.Героїв України, 16/17 (колишня вул.Героїв Сталінграда, навпроти ринку "Август"). Тут мешканців одного з найбільших спальних мікрорайонів міста обслуговуватимуть два працівники ДП "Центргаз".
 Графік роботи пункту обслуговування: з 8.30 до 17.30 з понеділка по п’ятницю.

У зв’язку з переїздом до нових приміщень прийом споживачів не буде проводитись 27 та 28 травня. Просимо вибачення за тимчасові незручності.