Інформація про товариство Оперативна інформація  

Увага! Шахраї!

20 червня 2017 р.

 ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

     ВАТ «Кіровоградгаз» інформує Вас про випадок, який трапився з мешканкою багатоповерхового житлового будинку в м.Кропивницькому.

     До оселі бабусі завітали два чоловіки, які представилися працівниками газової служби і показали посвідчення. Далі, вони розповіли старенькій, що зараз проводиться заміна старих лічильників на «євролічильники», які автоматично передаватимуть показники до ВАТ «Кіровоградгаз» і, як бонус, споживач має право безоплатного споживання 15 м3 природного газу кожного місяця.

     Все це коштує 3000 грн., але, оскільки бабуся користується пільгою «Дитина війни», то для неї це коштуватиме 2500 грн. Взяли копію посвідчення, написали від імені бабусі заяву, яку вона підписала і домовилися прийти наступного дня за грошима, а бригада монтажників нібито приїде пізніше, після сплати послуг.

     Насправді, дані особи, виявилися, шахраями з підробленими посвідченнями на ім’я людей, які ніколи не працювали в міськгазі.

     Тому, ВАТ «Кіровоградгаз», з метою попередження таких випадків, просить усіх споживачів, бути пильними, в разі «незрозумілих» пропозицій телефонувати до аварійно-диспетчерської служби газового господарства за телефоном 104 (цілодобово). 

     Також, повідомляємо Вам, що в даний час, згідно Програми оснащення житлового фонду лічильниками газу ВАТ «Кіровоградгаз» за рахунок коштів товариства встановлює лічильники в квартирах, де газ використовується для приготування їжі (тільки з газовими плитами), і які раніше не були забезпечені приладами обліку газу.

 

Тому, якщо у Вашій оселі вже встановлено лічильник газу і хтось пропонує його замінити, перепломбувати, або втрутитися в конструкцію приладу обліку газу, негайно телефонуйте за телефоном 104, ці дії є незаконними і тягнуть за собою відповідальність, згідно вимог Кодексу газорозподільних систем.