Інформація про товариство Оперативна інформація  

ВАТ «Кіровоградгаз» впроваджуватиме систему міжнародних стандартів ISO

31 січня 2018 р.

 ВАТ «Кіровоградгаз» впроваджуватиме систему міжнародних стандартів ISO

 

ВАТ «Кіровоградгаз» першим серед облгазів України впроваджуватиме систему міжнародних стандартів ISO. З цього приводу на підприємстві відбувся перший тренінг, який провів представник компанії MS Consulting з Харкова Олексій Шустов.

 

«Це дуже важливий етап у житті нашого підприємства. – наголосив голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий. – Наша мета – не тільки отримати підтверджуючі сертифікати, хоча й це вкрай важливо, а здійснити якісні зміни в управлінні компанією, які у нас обов’язково відбудуться. Ми матимемо можливість виміряти внесок кожного співробітника у загальну справу. У підсумку усі повинні стати мотивованими до якісної роботи. Не виключено, що з кимось доведеться попрощатися».

 

Олександр Михайлович зауважив, що попереду – напружена, непроста робота, тривалий (півтора-два роки) шлях. І успіх залежить від того, як кожен співробітник компанії зможе переосмислити нововведення і налаштуватися на нові стандарти.

 

Під час тренінгу керівники підрозділів ВАТ «Кіровоградгаз» продемонстрували небайдужість і зацікавленість. Принципи новаторства жваво обговорювалися, лунали чисельні запитання до тренера стосовно чотирьох основних стандартів: якості, екології, охорони праці та енергоменеджменту.

 

Це лише перший крок на шляху до переходу на міжнародні стандарти. Попереду – діагностичний аудит, за результатами якого буде розроблено покроковий перехід до якісно нового підприємства. Дотримання міжнародних стандартів гарантує безпечність послуг, мінімальні впливи на навколишнє середовище, ефективність використання ресурсів і, найголовніше, впевненість споживача у належній якості робот та послуг. ВАТ «Кіровоградгаз» готове до якісно нових принципів роботи.