Інформація про товариство Оперативна інформація  

Повідомлення щодо номінацій ДП «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА на листопад 2018 р.

1 листопада 2018 р.

 ВАТ «Кіровоградгаз» повідомило керівництво ДП «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА та міського голову Кропивницького про те, що на листопад 2018 року теплогенеруючому підприємству підтверджено номінацію (заявлений обсяг) природного газу в кількості 41 тисяч кубічних метрів. Слід зауважити, що протягом доби 30 жовтня підприємство спожило 40 тисяч кубометрів газу.

«Кіровоградгаз» наголошує на тому, що отримані тепловиками номінації на листопад дозволять їм працювати лише одну добу. Між тим ще є можливість врегулювати ситуацію з постачальником газу – збільшити об’єм. «Комерційна газова доба» закінчується 2 листопада о 7.00 годині ранку.

«Кіровоградгаз» зазначає, що у разі відхилення (перевищення) фактичного споживання природного газу від підтвердженої номінації (заявленого обсягу), буде вимушене розпочати процедуру відключення котельних ДП «Кіровоградтепло» ЦНТІ УНГА – у  відповідності з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.2006р . за №1687 «Про затвердження Порядку пооб’єктового припинення (обмеження) газопостачання споживачам, крім населення».