Інформація про товариство Оперативна інформація  

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

4 січня 2019 р.

Через технічний збій програмного забезпечення оператора ГРМ ВАТ «Кіровоградгаз» покази лічильників газу станом на 31 грудня 2018 р., передані вами з 01 по 05 січня 2019 р. через особистий кабінет на сайті http://www.kirgas.com; електронну пошту counter@kirgas.com та шляхом відправлення SMS-повідомлення, не були внесені до бази даних.

У зв’язку з цим в повідомленні про оплату рахунка постачальника природного газу за грудень 2018 р. нарахований об’єм за послуги з газопостачання може не відповідати фактичному обсягу спожитого природного газу.

У випадку невідповідності об’ємів газу, показників лічильників, зазначених у повідомленнях про оплату рахунків за газ, з фактичними обсягами спожитого природного газу та фактичними показниками лічильників просимо розрахуватись за надану послугу за вашими даними, вказавши у відповідних графах обсяг газу, показник лічильника та суму до сплати.

Після усунення недоліків, пов’язаних з технічним збоєм програмного забезпечення, показники лічильників газу будуть внесені протягом січня 2019 р. та проведено відповідне коригування даних.

Оновлену інформацію за своїми особовими рахунками ви зможете перевірити, зареєструвавшись на веб-сервісі «Особистий кабінет» в мережі Інтернет за адресою: www.gasolina-online.com.

Адміністрація ВАТ «Кіровоградгаз» приносить свої вибачення за ситуацію, що склалась, та сподівається на ваше розуміння.