Інформація про товариство Оперативна інформація  

Круглий стіл за участі посадових осіб структурних підрозділів ВАТ «Кіровогадгаз» приурочений до Дня охорони праці та ювілею Міжнародної організації праці.

8 квітня 2019 р.

 Круглий стіл за участі посадових осіб  структурних підрозділів ВАТ «Кіровогадгаз» приурочений до Дня охорони праці  та ювілею Міжнародної організації праці. 

 Круглий стіл

Напередодні столітнього ювілею Міжнародної організації праці,  який відзначають у 2019 році, структурні підрозділи ВАТ «Кіровоградгаз» долучилися до ініціативи МОП провести заходи до Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

         4 квітня 2019 року було проведено круглий стіл з працівниками структурних підрозділів ВАТ «Кіровоградгаз» щодо  реалізації прав працівників на безпечні та здорові умови праці.

Мета заходу - привернути увагу керівників підрозділів, працівників структурних підрозділів ВАТ «Кіровоградгаз» до вирішення проблем з питань охорони праці, у тому числі стосовно небезпечних та шкідливих виробничих факторів на робочому місці, відкритості і достовірності інформації про виробничий травматизм, подальшого формування загальної культури безпеки праці і свідомого ставлення до цих питань та активно включитися в цю роботу, визначити та вжити додаткових заходів щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та профзахворюванням, підвищення рівня безпеки і покращення умов праці.

Обговорені питання, щодо створення в Україні ризикоорієнтованої системи управління безпекою та гігієною праці, що ґрунтується на відповідальності роботодавців за забезпечення безпеки і здоров’я працівників у всіх аспектах, пов’язаних з роботою, на зобов’язанні працівників  щодо додержання вимог нормативно-правових актів з охорони праці. Про обов’язки працівників дбати про особисту безпеку і здоров`я, а також про безпеку і здоров`я оточуючих людей в процесі виконання будь-яких робіт чи під час перебування на території підприємства. Знати і виконувати вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, правила поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту;

Також під час заходу, за участю головного державного інспектора відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Кіроворадській області Станіслава Сітніка розглянули питання безпечності нехарчової продукції. Доповідачем акцентовано увагу на вимоги технічних регламентів віднесених до сфери відповідальності Держпраці. Розглянуто питання забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, які повинні відповідати Закону України «Про загальну безпечність нехарчової продукції.

 

 

Адміністрація ВАТ «Кіровоградгаз»