Інформація про товариство Оперативна інформація  

Безпека та охорона праці – пріоритет роботи ВАТ «Кіровоградгаз»

17 вересня 2019 р.

 Нещодавно в Україні  набрали чинності два важливі нормативні документи: Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві та Будівельні норми  ДБН В.2.5-20:2018 «Газопостачання». У зв’язку з цим головою правління було доручено  спеціалістам відділу охорони праці  провести семінари з працівниками управлінь експлуатації газових господарств щодо роз`яснення вимог вище перелічених нормативних документів та їхнього вивчення для подальшого використання у роботі.

 Безпека та охорона праці

Відділом охорони праці було розроблено графік проведення семінарів. Протягом місяця навчання було проведено у всіх структурних підрозділах підприємства. До семінарів були залучені інженери відділу охорони праці та запрошені завідувач сектором профілактики страхових випадків Кропивницького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області  Сергій Гайдеров та начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління держпраці у Кіровоградській області Галина Спіріна. 

Безпека та охорона праці

 

Традиційно завдяки тісній співпраці з Фондом соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та інспекторській діяльності органів Держпраці семінари проходили в тісному поєднанні практики та значного досвіду роботи з реальними вимогами нормативної документації та її впровадження в повсякденну роботу. За результатами семінару співробітники ВАТ «Кіровоградгаз» склали заліки.

Безпека та охорона праці

Безпека та охорона праці